Zorgzuster Zuid-Gelderland

Masja Nooijen
Marinka Beurskens 

 

Nijmeegsebaan 29
6561 KE Groesbeek

06-23531729

zuidgelderland@zorgzuster.nl

Disclaimer Zorgzuster

Zorgzuster doet haar uiterste best om de informatie op deze website zo volledig en actueel mogelijk aan te bieden. Ondanks onze zorg is het mogelijk dat de inhoud onvolledig of onjuist is. Verder houden we ons het recht voor de informatie zonder vooraankondiging en op ieder moment te kunnen wijzigen of intrekken. Om deze redenen kunnen er aan deze website geen rechten worden ontleend. Door onze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Aansprakelijkheid
Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Zorgzuster kan niet garanderen dat de internetsite foutloos of ononderbroken functioneert. Zorgzuster aanvaardt derhalve geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze internetsite en de daarop/daardoor verstrekte informatie. Zorgzuster is verder niet verantwoordelijk voor inhoud van andere internetsites waar de internetsite van Zorgzuster naar verwijst.

Verantwoordelijkheid
Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van Zorgzuster  omtrent het gebruik van de informatie op te volgen.

Het auteursrecht op de inhoud, het beeld, de vormgeving en de programmatuur van deze site berust bij Zorgzuster. Zorgzuster behoudt het recht voor om de inhoud van deze disclaimer te allen tijde en met onmiddellijke ingang te mogen wijzigen.

 

Zorgvrager Nieuws

 • Heeft u een Volledig of Modulair Pakket Thuis?
  Zit u in de Wet Langdurige Zorg? En maakt u gebruik van het VPT of MPT? Dan is Zorgzuster wellicht interessant voor u.
  Lees meer »

ZZP’er Nieuws

Er is geen nieuws

Algemeen Nieuws

 • Zorgzuster Skills Dag
  Op 9 juni organiseert Zorgzuster de grote Zorgzuster Skills Dag!
  Lees meer »

 • Wkkgz Handreiking voor ZZP'ers
  De Wkkgz Handreiking informeert ZZP'ers in de zorg over de wettelijke verplichtingen die voor hen gelden.
  Lees meer »